Nyt ei oikein käsityöt edisty. Työn alla ei ole varsinaisesti mitään mistä kehtaisin edes kertoa ja nekin valmistuu todella hitaasti. Arki on heittänyt pari kieppiä koulutuksen myötä koska asun viikot toisella paikkakunnalla soluasunnossa. Ei sovi minulle. Ainut hyvä asia minkä kodin ulkopuolella asumisesta nyt keksin, on hiljailleen elpyvä lenkkelyinto. Se on ollut hukassa ja luulin jo kadottaneeni kokonaan.
Käsityöt on jakautuneet siis kahteen osoitteeseen, niin kuin kaikki muukin tarpeellinen. Asuntolassa teen keskeneräisiä töitä ja kotona jotain mitä nyt keksin ja viikonlopussa ehdin. Mutta puu tuoksuu ja jotain sentään olen saanut kuukauden aikana valmiiksi.Rengin kaappi sai viimeisen maalikäsittelyn. Pelkästään tähän en ole kuukautta kuluttanut, leikkuulauta ja jakkara ovat myös valmiit, mutta niistä lisää myöhemmin.
Kaapin väritys on vanhasta astiakaapista, jonka kuvat löytyy täältä. Messinkiset saranat ei oikein käy väritykseen mutta menevät vaihtoon kotosalla. Kaappi tulee joskus jostain sopukasta seinätilan vallattuaan toimimaan lääkekaappina. Sisällä on yksi hylly, eikä mitään muuta, eli sopii lääkekaapiksi hyvin.Harmitti peittää onnistuneet liitokset maalin alle, mutta männyn väristä tai edes petsattua en kaapista halunnut. Maali on raikas ja sopii omasta mielestäni koristeelliseen kaappiin (ja meidän kotiin) paremmin.Kuvassa liitos oven kehyksestä.