Osa tekemistäni käsitöistä jää päivittämättä, koska teen käytännössä jatkuvasti jotain pientä tai vähän isompaakin ja kun on valmista työt lähtevät maailmalle tai ovat niin perus arjessa mukana ettei niitä enää itse tekemiksi muistakaan.

Pannunaluset-normal.jpg

Virkkasin matonkuteesta Afrikkalaisen kukan ohjeella pannulappuja, joita tulee nyt tehtyä silloin tällöin. Kaunis alunen, pitäisi hankkia pirteämmän värisiä kuteita näitä varten! Ja yhdestä kukasta nro 10 puikolla tulee juuri sopivan kokoinen perus kattilalle. Pitää myös ruuan lämpimänä jonkun aikaa, jos on tarkoitus jäähdytää ruoka nopeasti niin silloin en tämän päälle jättäisi jäähtymään!


Servettirenkaat-normal.jpg

Servettirenkaat siskon pyynnöstä valkoisista pyöreistä helmistä vaijeriin pujoteltuna.


Muutettuamme omakotitaloon edellisen asukkaan jäljiltä on löytynyt muutamia kovalla käytöllä olleita huonekaluja. Keittiön jakkara sai nyt ensimmäisenä uuden ilmeen. Irronnut jalas meinasi jo päätyä uuniin, ja sen löytyminen ratkaisi jakkaran uuden elämän.

Jakkara-normal.jpg

Jakkara1-normal.jpg


Hioin pintoja hieman, liimasin uudet viilut ja lakkasin kirkkaalla lakalla. Tummanruskea petsi olisi sopinut meidän kalustukseen paremmin, mutta kotikonstein liimattujen viilujen alta pilkistää hieman liimaa ja petsauksessa se olisi jäänyt näkyviin. Metallirunko on moitteeton, uuden muovitöppöset alle ja jakkara on lähes uuden veroinen!