Tyttö kävellä leppasee reippaasti jo ulkonakin. Ollaan tehty pihatöitä ja työnnelty isoja kottikärryjä yhdessä. Omat kottikset pitäisi hankkia niin saisi työnnellä pitkin pihamaata. Tässä vaiheessa kuitenkin kävely on vielä niin tuore juttu että kottikärryt taitaa vaan haitata menoa.

Ostin kirpparilta pullotelineeksi tarkoitetut pienet vankkurit. Väri oli pyökki, maalasin valkoiseksi ja ajattelin laittaa muutaman yrtin vankkureihin keittiön pöydälle.

IMG_4248.jpg

Yrtit ei sitten päätyneetkään vankkureihin, eikä mikään omistamani kukka istunut niiden kyytiin. Kottikärryt ja vankkurit mielessä irrotin renkaat ja tongin puupalikoita varastosta. Pyöreää puutankoa, puulevy ja valmis neliskanttinen keppi. Vankkurit sai uuden muodon.

IMG_4368.jpg

Porasin levyyn 12mm:n reikiä tasaisin välein pikkuisen ulospäin vinoon. Liimasin samanpituisiksi sahatut tapit paikoilleen ja mittasin yläreunaan sopivan mittaiset reunalistat. Liimasin listat toisiinsa suorakaiteen muotoon. Piirsin reunalistaan tapeille oikeat paikat, porasin reiät ja liimasin kasaan.

IMG_4350.jpg

Pohjaan liimasin listat renkaille. Kiinnitin renkaat pulteilla ja lukkomuttereilla.

IMG_4348.jpg

Vetokahvalle tein myös pultilla ja mutterilla kiinnikkeen, johon pujotin ruuvin, jossa on lenkki päässä. Puuosat kiinnitin levyn pohjaan liimalla ja puutapeilla.

IMG_4372.jpg

Vetokahva ja renkaat paikoillaan. Kahvaan tein kädensijan poraamalla läpireiän tapille. Kärryä voi myös työntää.

IMG_4373.jpg

Vielä ei kärry ole lähtenyt käpöttelijän perään, mutta eiköhän sekin aika koita kun pelkkä edestakaisin kävely alkaa kyllästyttää.

IMG_4379.jpg