Tuleva elämänmuutos alkaa hiipiä mieleen yhä enemmän ja todellisemmin. Ensimmäinen ompelutyö odottaa jo keväällä saapuvaa pienokaista. Pallokangasta käytin aikaisemmin pienissä pussukoissa ja vihreä kangas on kulkeutunut mukana jo jokusen vuoden odottaen sopivaa käyttökohdetta. Alustan tausta on kokonaan tuota yksiväristä vihreää. Välissä levyvanua.

lattia-alusta-normal.jpg

Emme vielä tiedä onko tulokas tyttö vai poika, joten vihreä väri oli puolueeton valinta. Ja muutenkin mielestäni vihreissä on kauniita sävyjä ja niitä käytetään aivan liian vähän!

Vauvan hoito tulee tapahtumaan pääsääntöisesti tässä kuvatussa tilassa. Kodinhoitohuone on kellarissa, enkä aio raahata alustaa mukanani joka kerta kellariin mennessä. Samasta tilasta mennään kylpyhuoneeseen ja saunaan. Tein alustaan renksun josta sen saa nostettua seinälle roikkumaan pois tieltä ja myös kissojen ulottumattomiin silloin kun se ei ole käytössä. Seinältä se on taas helppo nakata lattialle.

Vauvan%20lattia-alusta-normal.jpg

Kodinhoitohuoneen sisustus tulee muuttumaan muiltakin osin lähiaikoina, kuvia koko huoneesta kun alkaa olla valmista vauvalle!