Joulupukki toi haasteen, koko vuoden mittaisen! Sukkakalenterin ensimmäinen pari Overflow socks suoritettu ja jopa ihan tammikuun aikana. Tunnustan että kahtena viimeisenä iltana vielä neuloin, mutta en veren maku suussa, vaan viimeiset kuviot ja kärjen toiseen sukkaan.

Paljastan myös, että helmikuun sukkia en ainakaan tänä vuonna tee. Suunnittelin jo että kalenterista riittää tekemistä useammallekin vuodelle. Kalenterinihan on tälle keväälle jo kohtalaisen täynnä tekemistä, sukkia teen sitten välitöinä.

IMG_20170208_210955.jpg

Niina Laitinen designs - Sukkakalenteri 2017

Kalenteri tuli tarpeeseen ja asettui kuin omalle paikalleen valkoiseen kehykseen, jossa on taustana liitutaulutarra. Kuva maaliskuusta siksi kun helmikuu on jo täytetty merkinnöillä. Vaikka päivät vilisee silmissä, tiedän kuitenkin että eletään helmikuuta...

IMG_20170208_210918.jpg

Niinan ohjeessa sukat on pikkuisen värikkäämmät kuin omatekemäni versiot. Niin räväkkä persoona kun olen (en) niin tein musta/valko/harmaat sukat. Kuvio oli sopivan haastava, ei liian kimurantti, muttei tylsäkään.

IMG_20170201_150425.jpg

Kivasti laskin että kärjet tulee mustalla, ettei ole heti likaisena, niin kantapäät tulikin sitten valkoisella! Enkä tietysti ajatellut tehdessä yhtään pidemmälle, olisihan vartta voinut jatkaa yhdellä kuviolla, jolloin kantapäästä olisi tullut vaalean harmaa. Koko 39 jäi hieman liian pieneksi omaan jalkaan, eli jalkaterääkin olisi voinut kuviolla pidentää. Mutta villasukkiapa omasta kaapista jo löytyy, näille pitää jostain etsiä sopivamman kokoiset jalat.

Hyvää alkanutta vuotta!