Raskausaikana iski hirmuinen tarve neuloa jotain pientä ja sievää. Siinä vaiheessa vähän harmitti kun ei tiedetty odotettiinko tyttöä vai poikaa. Selailin pitkät tovit käsityölehtiä ja mietin mikä kävisi kumpaisellekin. Sittenpä postilaatikkoon tupsahti taas uusin Suuri Käsityö ja sieltä löytyi etsimäni! Turkoosi neuletakki valkoisin tähdin. Ihastuin turkoosiin niin kovin ettei tullut mieleenkään vaihtaa värejä tyttömäisempiin.

T%C3%A4htineule-normal.jpg

Neule jäi hetkeksi syrjään keskeneräisenä kastemekon teon ajaksi ja nappeja metsästäessäkin vierähti vähän aikaa. Tein saman tien reilun kokoisen, tulevaa talvea ajatellen. Toivottavasti on sopiva sitten tammikuun pakkasilla.

Lisäänpä nyt  -tammikuun pakkasilla- näpätyn kuvan. Neule siis kohtapuoliin sopiva, pikkuisen on kasvuvaraa vielä, eli menee tämän talven niin kuin oli ajatus.

T%C3%A4htineulep%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4.jpg


Nalle valmistui myös ihan vastikään. Ajatuksena oli ns. ensinalle esikoiselle, mutta sehän on nyt viisi kuukautta myöhässä... Karvakamu on kärsivällisesti odotellut laatikossa muiden töiden rynniessä edelle.

Nalle1-normal.jpg

Eikä tämä tyyppi ensinalleksi oikein sovellukaan. Karva on todella pitkää ja siitä jää haituvia tahmaisiin käsiin. Nallella on myös aidot nivelet ja pyörivä pää. Ei siis kestä liian kovakouraisia otteita.

Nalle-normal.jpg

Tutustumme nalleen tytön kanssa siis myöhemmin. Tahtoisin keksiä nallelle nimen ennen sitä. Jos joku keksii kuka hän on niin saa ehdotella!


'Cause you're a sky, cause you're a sky full of stars
I'm gonna give you my heart
'Cause you're a sky, cause you're a sky full of stars
'Cause you light up the path

Coldplay - A Sky Full Of Stars