Vihdoin! Nyt tuntuu siltä niin kuin kesäloma alkais. Aitan sisusta on valmis. Vielä sinne ei majoittumaan pääse, kalusteet puuttuu. Sisustamiseen käytän mieluusti aikaa, ennemmin kuin kannan sisälle mitä mieleen juolahtaa. Jonkinlainen mielikuva kuitenkin on koko ajan ollut päässä, niin pitää nyt yrittää pitää punainen lanka hyppysissä loppuun saakka.

Takasein%C3%A4.jpg

Takaseinä jatkettiin alhaalta samanlaisella laudoituksella kuin alkuperäinen aittahuoneiden välinen sienäkin on tehty. Yläosaan käytettiin lastulevypalasia, jotka ovat jääneet käyttämättä jostain aikaisemmasta remontista. Muutama uusi lauta piti takaseinään uhrata, mutta muuten koko sisustaan on käytetty pelkästään muualta kierrätettyjä materiaaleja. Vain naulat ja maalit on ostettu.

Ovisein%C3%A4.jpg

Vastapäiselle seinälle jätin pätkän maalaamatonta seinää.

Tehosein%27.jpg

Minusta oksankohdat, kulumat ja naulanjäljet tekee seinästä mielenkiintoisen. Lisänä vielä muutama ajan saatossa aidosti harmaantunut kohta jäi näkyviin.

Tehosein%C3%A4.jpg

Tälle nurkalle haluaisin vanhan komuutin pesuvateineen ja kannuineen. Sen yläpuolelle on jo olemassa pieni hylly, jonka takia oikeastaan jätin seinän maalaamatta.

Ikkunasein%C3%A4valk.jpg

Ikkuna sai punotun tummanruskean rullaverhon, joka on vuosien varrella kulkenut kodista toiseen. Nykyään sille sopivin ikkuna on aitassa.

Lattia.jpg

Lattiasta tuli suklaanruskea. Olipa haastavaa maalata kun välillä sekoittelin kolmea litraa sulaa suklaata, niin syötävän väristä! Samaa sävyä on terassin pylväissä ja ikkunanpielissä.

Ikkunaulkoa.jpg

Yläkerran ikkuna koki kohennuksen samalla vaivalla kun rapsuttelin seinämaalit katonrajasta. Ei tainnut tulla seinänmaalauskelejä tälle kesälle...