Kaikkea sitä onkaan "nurkkiin haalinut" ihan siltä varalta että joskus siitäkin jotain keksii. En varmasti edes tiedä mitä kaikkea askarteluun tarkoitettua yksi lipasto pitää sisällään. Täynnä se jokatapauksessa on ja päätin että en hurahda mihinkään uuteen juttuun jos siihen ei omasta takaa tarvikkeita löydy! Nyt kun on pitkästä aikaa sellainen tilanne, ettei mitään sisäsiistiä käsityötä ole kesken, pengoin lipastoa ja yritin ideoida. Huopaa, heijastinkangasta, lankaa ja hakaneuloja; syntyi pöllö poikineen.

P%C3%B6ll%C3%B6t1.jpg

Tökin huopaneulalla pöllölle muodon, katkaisin touhussa ehkä viisi neulaa (yksi ehjä jäljellä!). Aluksi tein kaksi ihan kokeilumielessä. Toinen valkoisista toimi testipöllönä ja on siksi erilainen. Pimeässä kivan näköinen, mutta liian työläs toteuttaa.

Taakse ompelin hakaneulan, jolla pöllön saa vaikka pipoon kiinni. Ei tietysti yksistään riitä henkeä pelastamaan pimeässä, mutta kiva lisä muiden heijastimien kanssa.

P%C3%B6ll%C3%B6t.jpg

Yritin huijata heijastimia toimimaan sisätiloissa, hieman haasteellista yksinään. Otin iltavilliä purkavan tytön kaveriksi ja homma meni entistä hankalammaksi jatkuvasti pyörivän pään kanssa! Mutta heijastin toimii. Testataan vielä käytännössä ihan ulkosalla kun lumimyräkkä antaa tilaisuuden.

P%C3%B6ll%C3%B6t2.jpg