Kävin pitkästä aikaa "ison" kaupungin rautakaupassa! Tarjouksesta nappasin liitutaulutarraa. Maalina olen sitä miettinyt, mutta tarrahan on paljon kätevämpi jos ei ole tarkkaa suunnitelmaa.

Kokeilin pieneen kehykseen. Ajatuksena hauska "oma koti mullin mallin" (...kullan kallis) kultaisissa kehyksissä. Ei vaan tuo kulta oikein meidän kotiin istu. Silti en tiedä raaskinko maalata kehyksen valkoiseksi...

Liitutaulu.jpg

Huomasin myös että kevät tulee!! Siemenpussit oli jo saapuneet kauppoihin! Nikkaroin kasvihuoneeseen merkit jotta tiedän mitä mullan seasta pitäisi alkaa pilkistämään.

Pienet vaneriset läpykät jäi autotalliin tehdyistä hyllyistä yli. Hioin säröt pois ja liimasin liitutaulutarran. Lisäsin kulmiin vähän geeliliimaa niin ei ensimmäisen vesisateen aikana alkaisi tarra irtoamaan, saapa nähdä...

Meinasin laittaa lätkän perinteisesti tikun nokkaan, mutta koska kasvit kasvaa laatikoissa, voi merkit kiinnittää myös laatikon reunaan. Näin ne ei kastu kun kaatelen vettä isolla kannulla. Kiinnikkeet on jostain taulukiinnikepaketista. Oikaisin niitä vähän ja nidoin taustapuolelle.


Tein myös pari heijastinta lisää. Perhosten malli on kylmästi kopsattu. Niin sanottu alkuperäinen heijastin oli samalla mallilla tehty sudenkorento.

Perhosheijastin.jpg

Sydämeen on kieputeltu heijastinlankaa rautalangan ympärille.

Syd%C3%A4nheijastin.jpg