Tarvitsen sälekaihtimien naruja laskosverhoon! Yhden kapean kaihtimen löysin varastosta, joka ei käyttöön ole ollut tulossa missään vaiheessa. Se taisi kulkeutua vaivihkaa kotiin kun äiti näytti joskus jonkun nettisivun tai lehtileikkeen, jossa joku näppärä oli tehnyt koreja sälekaihtimista.

Nyt narujen tarpeessa pistin sälekaihtimen osiksi ja muistin artikkelin.

En ole punonut minkäänlaista koria mistään materiaalista aikaisemmin ja ensimmäisestä tekeleestä sen kyllä huomaa. Materiaalikin vaati näppituntumaa ennen kuin alkoi sujumaan.

Picture%20321.jpg

Enkä tietenkään ensimmäisellä kerralla osannut oikeaa koria punoakaan. Lisäsin säleitä pohjaan vain yhteen suuntaan, jolloin kahdelle sivulle tuli harvempaa punosta. Ja löysempi punos veti koria koko ajan hieman vinoon. Korkeuden kasvaessa työ tuli hankalammaksi kun en saanut kulmia tarkasti kohdilleen. Ehkäpä olisi pitänyt aloittaa pikkuisen pienemmällä korilla... Tästä oli tarkoitus tulla paperiroskis yläkerran huoneeseen ja siihen käyttöön se välttää aivan loistavasti.

Picture%20327.jpg

Säleitä jäi vielä ja pakko oli kokeilla heti uudestaan. Tällä kertaa mietin pohjarakennetta tarkemmin. Säleitä täytyy lisätä niin että kaikkiin suuntiin tulee yhtä monta, jotka sitten taitetaan ylös korin sivuiksi.

Picture%20329.jpgPicture%20331.jpg

Myös kulmat tein siistimmin taittamalla alun ja lopun, sekä piilotin säleiden päissä olleet reijät korin sisäpuolelle.

Picture%20332.jpg

Maltoin myös lopettaa ajoissa.

Picture%20346.jpg

Käytöstä poistuneet suht siistit kaihtimet ovat meille tervetulleita, naru ei riitä leveään laskosverhoon alkuunkaan ja koreja voisin tehdä muutaman lisää. Tähän koriin mahtuisi suklaamuna poikineen!

Aurinkoista pääsiäisen odotusta!

Picture%20344.jpg