Sopiva aihe näin viluisena syyspäivänä! Maa on ollut jo parina aamuna kuurassa, eikä valkea hohde lähde ennen puolta päivää nurmikolta. Auringon paisteessa nurmikko oli sulanut, vain kuura teki varjot puille ja pensaille.

Ja ihan äsken sain nauttia revontulista! Pitkästä aikaa. Komeita oli, mutta en edes harkinnut kameran hakemista. Sillä ei nykyään tee yhtään mitään. Akku loppuu kun muutaman kuvan saa otettua. Sitä ennen joudun rassaamaan päälle ja pois ennen kuin se suostuu ottamaan valokuvan, eikä videokuvaa. Veikkaan että tulee olemaan takkuista postailua ennen kuin saan uuden kameran hankittua.

No asiaan. Pakko oli keksiä puutyö, että saisin kokeilla pientä pöytäsahaa, joka meille kulkeutui. Epäilykset oli suuret, mulkoilin sitä autotallin nurkassa useamman kerran ennen kuin uskalsin laittaa pistokkeen seinään. Aika kelpo peli, pakko myöntää, vaikkakin uskomattoman kovaääninen.

Enpä muuta keksinyt niin tein uimakopin.

IMG_5134.jpg

Kaappi on 72 cm korkea, vajaat 30 cm leveä ja 15 cm syvä. Ei kovin suurille uimapukusankareille.

IMG_5139.jpg

Kiva vaikka lääkekaappina tai wc:ssä. En tehnyt tätä omiin tarpeisiin, niin saa nähdä minne se lopulta päätyy.

Yritin tehdessä olla hieman puolihuolimaton. Rosoisuudet sai jäädä näkyviin, mutta kyllä kaapista tuli liian siisti. Kuluneemman näköisenä olisi kivempi. Tai sitten oon jo ihan liian hurahtanut vanhoihin kalusteisiin.

Saranat on kierrätetty vanhasta astiakaapista, johon ne oli jo liian heppoiset. Tässä kevyessä ovessa toimii moitteetta ja tuo ilmettä. Hakasen väänsin pitkästä sokasta.

IMG_5133.jpg

Hrrr. Ei kyllä uimaan tekisi yhtään mieli. Istun kahden kissan kanssa sohvalla, viltin alla, lämmin läppäri sylissä ja silti palelee.