Blogin laiminlyönti on nyt ohi! Kevät alkoi hullunmyllyllä joka saatiin päätökseen 13.7.2013 vietetyllä hääjuhlalla ja rauhoitettua kolmen viikon matkalla. <3

Koristeiden teko muun järjestelyn ja suunnittelun ohella kolmessa kuukaudessa veti ajankäytön tiukille mutta kaikesta selvittiin. Niistä laitan kuvia myöhemmin kun saan kuvaajien tuotoksia käsiini.

Seuraavaksi juhlitaan kummitytön synttäreitä! Lahjaksi neidille paketoin unisiepparin.

Unisieppari2-normal.jpg

Mukaan selventämään taikakalun tarkoitusta laitoin tekstin, jonka löysin netistä:

"Unisieppari on intiaanitaruun perstuva unien taikakalu, joka sidotaan rakkaudella ystävälle tai läheiselle. Se ripustetaan roikkumaan makuuhuoneen ikkunaan tai sängyn yläpuolelle, jossa se suodattaa unia. Hyvät unet sieppari säilöö koristeisiinsa, jotta ne voi nähdä uudelleen. Pahat unet taasen takertuvat siepparin verkkoon josta ne haihtuvat aamun sarastaessa. Legendan mukaan hämähäkki isoäiti loi maailmankaikkeuden laulamalla, mutta harmistui ihmislasten pahoista unista. Isoäiti meni pajun luokse ja pyysi tältä muutaman oksan, Kotkalta isoäiti pyysi muutaman voimallisen sulan. Hämähäkki isoäiti taivutti oksat ympyröiksi yhdisämään kaikkia maailman ihmisiä. Sitten hän kutoi viisauden verkon oksien ympärille pyydystämään lapsien pahat unet. Aurinko isoisän aamunsäteet polttiva pois verkkoon takertuneet pahat unet - jäjelle jääneet unet muuttuivat aamukasteeksi ja valuivat kotkan sulkia pitkin takaisin Äiti maahan."